Gå til innhold

Mangel på selvironi II

februar 23, 2009

Det har kommet for en dag at det sannsynligvis er noe alvorlig galt med diskusjonsgenet mitt. Om jeg i det hele tatt har et. Og nettopp derfor er denne bloggen stort sett fri for mine standpunkt og argumenter i samfunnspolitiske spørsmål. Jeg kan komme tilbake til det manglende diskusjonsgenet ved en senere anledning. Peke- og le-genet er det imidlertid ingenting i veien med.

For det er ikke første gang. Det kjente bandet Zoklox…  Zocloks? Xolockz? Eh… *lete*  ZoCloz, faktisk. Det kjente bandet ZoCloz gjorde det i fjor.  Og nå er det Åge Glam Wig Wam eller whatshisname. Hahaha. Glem Muhammed-tegninger og annen blasfemi. Man kødder ikke med Glam! Kort fortalt: Den sikkert fabelaktige *host* platen Glamunition får terningkast 1, og Pål Nisja-Wilhelmsen er nådeløs. Plateanmeldelsen illustreres med en fabrikert politianmeldelse av denne Glam, og illustrasjonen var nok til at han melder plateanmeldelsen inn til PFU. Hohoho! Ta deg en pære’a! Selvhøytidelighet er sjelden sjarmerende.

15 kommentarer leave one →
 1. Tom permalink
  februar 23, 2009 8:25 pm

  Nå var det i grunnen ikke terningkast 1 han reagerte på.

  men «politiannmelldelsen»
  plata er ikke bare støy som annmelderen gir uttrykk for heller ( det har jeg sjekket på Spotify )

 2. februar 23, 2009 8:34 pm

  Jeg skrev vel også at det var illustrasjonen som fikk ham til å reagere. Jeg synes likefullt han er selvhøytidelig og en smule hårsår som reagerer på den.

 3. Brd Gjstsn permalink
  februar 23, 2009 8:51 pm

  Gjesp…

 4. februar 23, 2009 8:55 pm

  Det har du jaggu rett i, Brd.

  Leggetid.

 5. benzo bob permalink
  februar 23, 2009 9:47 pm

  ja man blir lett litt hårsår når man har gått tom for kola og hårspray

 6. Puddelhater permalink
  februar 23, 2009 10:03 pm

  Hehe, denne saken er jo faktisk ganske morsom. Åge Glam skjønner vel at han har laget et elendig album, (noe han burde ha skjønt før han begynte å skrive låtene) og prøver å skaffe seg mest mulig blest nå, slik at folk kjøper albumet hans bare for å få med seg hva det dreier seg om. Ikke genialt, men småperverst spør du meg.

  Jaja, skal legge meg jeg nå, og i morgen kommer jeg ikke til å bruke noe energi eller tanker på dette.

 7. Greger permalink
  februar 23, 2009 10:57 pm

  Du har helt rett. Kunstnere, det er vel det de kaller seg, må ha hud til å tåle sånt. Dette gavner ikke Åge Sten Nilsens cred. terningkast 0.

 8. Per Erik permalink
  februar 24, 2009 1:30 am

  Når dere blir eldre og får mer livserfaring innser dere nok kanskje at det er ikke mye morsomt å bli ærekrenka i full offentlighet. Isåfall føler jeg for å ta meg den friheten, om jeg skulle ønske det, å ærekrenke dere alle som mener dette er en bagatell for en person som er et kjent ansikt i media. Det er fortsatt lov å tenke før man snakker her i landet.

 9. Bjørn Inge permalink
  februar 24, 2009 7:36 am

  Det er lett å sitte foran skjermen og kritisere andre. Hva hadde dere gjort om det var navnet deres som stod som en politianmeldelse i dagbladet. Og tenk dere om mer enn 2 sekunder før dere svarer

 10. februar 24, 2009 8:10 am

  Selvfølgelig skjønner jeg at det ikke er kjempekjekt å få terningkast 1 og en passende illustrasjon, men dere mener at det blir bedre av at han drar saken videre? Ja? Og anmeldere skal legge bånd på seg dersom de synes «verket» er reinspikket møl?

 11. Hanne LK permalink
  februar 24, 2009 11:21 am

  Spørsmålet man skal tenke over og som Åge Glam Wig Wam burde tenkt over er: Hvordan kan denne situasjonen bli bedre av at jeg klager inn illustrasjonen til PFU? Og når svaret er: Det kan den ikke. Ja, da hadde det kanskje vært bedre å latt være.

 12. Ina permalink
  februar 24, 2009 4:52 pm

  Å er måten det er sagt på som gjør at han reagerer.
  Er jammen på tide at dissa anmeldera for tilsnakk.
  Når du sier du vil politi anmelde skiva har du jammen godt alt for langt.
  Tenk før dere i det heletat utaler dere.
  Du har min fulle støtte Åge

 13. piw permalink
  februar 24, 2009 5:38 pm

  Humor? Jeg veit at Åge er en person med et tonn humor, og som tåler å bli skrevet mye dritt om. Men, det denne jornalisten har gjort er rett og slett for dumt !
  Hadde det vært hvem som helst anna artist i norge dette hadde skjedd med, så hadde folk støtta… Det er bare fordi Åge og WW generelt blir sett ned på, totalt uten grunn

 14. Suz permalink
  februar 25, 2009 9:46 am

  Domme domme anmeldere. Som driver og anmelder og mener. Kan de ikke bare trykke pressemeldingen fra plateselskapet?

 15. februar 25, 2009 9:58 am

  I tillegg prøver de å være morsomme. Pføy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: