Gå til innhold

En slags krise

mars 11, 2008

Jeg startet dagen hos fysioterapeuten. Det skulle jeg visst aldri gjort.

3. gang jeg er hos henne, og det falt seg visst naturlig at vi bega oss ut på temaet dating og menn. Ja, jeg for min del lå med ansiktet presset ned i et lite hull i en benk, og hadde nok med å grynte bekreftende svar mens hun masserte, trykket og gjorde vonde ting mot kroppen min. Hun snakket om 3-månederskriser i forhold, og hvordan hun for 3. gang nå hadde blitt dumpet. Ja, det hele kom helt ut av det blå. De hadde plutselig bare kommet frem til at de ikke hadde følelser for henne. Jeg gryntet medfølende.

Jeg ble depressiv da jeg kom ut derifra. Var det ikke slik at min kjære kanskje har vært litt mindre svulstig de siste par ukene? Hadde det seg ikke sånn at jeg bar på en litt nagende følelse av at han egentlig ikke ville ha noe med meg å gjøre. Jo, for all del -han sa noe helt annet sist han så meg, men det var sikkert fordi han ikke visste hvordan han skulle formidle at han egentlig var møkklei av meg. Kanskje er han til og med sammen med meg fordi han ikke har hjerte til å avslutte hele greie. Med tapper I Will Survive-røst i magen kom jeg frem til at det var best å være isdronning. Nå skulle han faen meg få lov til å ta kontakt. Det gikk nok til helvete hele greia.

Jeg kapitulerte en gang ved 2230-tiden.

«Håper du har det bra, kjære. Suss.».

«Takk. Kom akkurat hjem etter en lang dag. Alt bra, Linda-love?».  Jaha? Smiske med kjælenavn før han setter en spiker i kista?

Litt blablabla frem og tilbake.

«Savner deg. Det er godt å være sammen med deg, men litt for lenge til neste gang». Javel? Og hva er det han prøver å oppnå nå?

Mer blablabla.

«Sov godt, min kjære, og dream a little dream of me».  Herre jemini, jeg vedder på at han er utro. Lite typisk.

Jeg skal tilbake til fysioterapeuten på torsdag. Jeg vet ikke helt om jeg har godt av det.

date.jpg

2 kommentarer leave one →
  1. mars 12, 2008 2:24 am

    Et noen måneder som gift, så ser de sånn ut: Fotballen begynner snart og regner med at det kommer til å endre litt på mine aktiviteter. Vi har tapt nesten alle treningskampene våre til nå og vi velger nå å tro at det er bra. Før i tida vant vi alle de kampene…

    kos deg du….

  2. mars 12, 2008 1:19 pm

    Også fotball, da. Hvor skal dette ende?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: