Gå til innhold

Alle disse følelsene

mars 6, 2008

Av og til blir ikke ting helt som man har tenkt. Som for eksempel når man bestemmer seg for å ta et mannefritt år og bare konsentrere seg om barn, nytt hjem, jobb og venner. Lese bok etter bok etter bok mens man ligger krøllet sammen i sofaen med en kopp te. I balanse og uten behov for oppmerksomheten fra en mann. Isteden åpenbarer det seg noe som snur alt på hodet. Han bare er der. Og lager et sånn sug i magen at jeg kan glemme å konsentrere meg om en bok. Jeg glemmer avtaler. Jeg smiler fårete uten grunn. Jeg røyker mer enn på veldig lenge selv om han ikke røyker. Jeg flyter vekk midt i samtaler. Jeg merker at jeg savner. At jeg lever. Og så er alt så bra at man kan ikke ta sjansen på å la dette passere. Hva skal man uansett med et mannefritt år? Når man har møtt mannen som leser for en, får en til å le og til å kjenne seg så veldig heldig.

Også er det skummelt. Enn så sårbar man blir. Enn om dette forsvinner? Tar slutt uten at jeg vil det?

Men i bunnen av alt ligger en ro. Dette blir bra.

love.jpg

2 kommentarer leave one →
  1. mars 6, 2008 11:25 pm

    Hei Linda – så fint å se deg igjen
    Når jeg leser blogger som din, og jeg har jo lest deg en stund nå, så slår det meg hvor mye et liv kan forandre seg på et år. Og da tenker jeg ikke bare på jobb, hus, hjem, barn og at det blir endringer på slike ting, men også følelsene. Prosessene er jo der, men følelsene endrer rekkefølge. Man ønsker andre ting, vil prioritere annerledes – mange ting blir helt snudd opp ned og lite er som før. Det er spesielt å følge prosessen din (om enn fra utsiden og i den grad det er mulig), men jeg tenker nå først og fremst at det er fint at du gjør det beste ut av endringene. Det er bra at man tar grep og tar vare på livet sitt.

    Og ja, forelskelse er skummelt. Det skumleste som finnes oppi alt det fine som det også er 🙂

  2. mars 7, 2008 9:42 am

    Følelser forandrer seg. Det er sikkert og visst. Og man føler seg litt ekstra sårbar når man tenker på hvor raskt ting kan snu.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: